КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Богуславська районна організація
Меню сайту

Форма входу


Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 04:36

Головна » Архів матеріалів
Фундамент здоров’я нації заклаладається з дитинства. Одним з дуже важливих блоків цього фундаменту є харчування дітей у навчальних закладах. Саме в цій царині за роки незалежності не просто накопичились проблеми, а створились передумови масовим отруєнням, загостренням і появам нових хвороб у учнів, корупції і зловживанням з бюджетними коштами, надексплуатації працівників їдалень. ... Читати далі »
Переглядів: 331 | Додав: adminbogv | Дата: 13.03.2014

З 1 січня 2014 року набули чинності зміни до законодавчих актів щодо захисту персональних даних. Відповідні зміни внесено до Закону України «Про захист персональних даних» та Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відтепер функції контролю за дотриманням законодавства про захист персональних даних передано Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини.
... Читати далі »
Переглядів: 356 | Додав: adminbogv | Дата: 13.03.2014

Цього року реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання розпочалася з 3 січня і триватиме до 5 березня 2014 року.

У межах часу, відведеного на реєстрацію, майбутні вступники матимуть змогу самостійно у будь-який зручний для них час сформувати заяву-реєстраційну картку за допомогою спеціальної програми, яку буде розміщено на веб-сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Особам, які з будь-яких причин не зможуть самостійно сформувати комплект реєстраційних документів, варто звернутися за допомогою до одного із пунктів реєстрації, що діятимуть у кожній області. Інформацію про розміщення та графік роботи пунктів реєстрації буде опубліковано на сайтах Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.
... Читати далі »
Переглядів: 284 | Додав: adminbogv | Дата: 13.03.2014

Федерація профспілок України заявляє рішучий протест проти силового розгону мирного зібрання громадян України вночі 30 листопада 2013 року на майдані Незалежності в місті Києві.
Право на мирні збори, мітинги, походи і демонстрації гарантується Основним Законом – Конституцією України – і повинно безумовно забезпечуватися всіма державними структурами.
На свободі об’єднання, на праві безперешкодних мирних зборів ґрунтується діяльність громадянського суспільства у кожній країні. У демократичному світі саме так захищаються трудові, соціальні, економічні права. ... Читати далі »
Переглядів: 354 | Додав: adminbogv | Дата: 09.12.2013

Президія Київської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України засуджує позицію голови ФПУ Кулика Ю.М., озвучену засобам масової інформації 04.12.2013 року стосовно політичної ситуації в Україні, оцінки характеру дій учасників протестних акцій в державі, зокрема в м. Києві.
Одноосібне звернення п. Кулика Ю.М. до органів прокуратури про примусове вивільнення приміщень, зайнятих учасниками протестних дій, не співпадає з офіційною позицією, оприлюдненою в тексті заяви ФПУ щодо дотримання принципів європейської демократії та поваги до права громадян. Це звернення не має нічого спільного з основними статутними обов’язками профспілок в захист прав і свобод працівників. ... Читати далі »
Переглядів: 325 | Додав: adminbogv | Дата: 09.12.2013

    

Київська обласна організація Профспілки

                                       Працівників освіти і науки України

БОГУСЛАВСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ

09700 М.Богуслав, вул. Миколаївська, 72                                                                              р/р 2600211521001   МФО 319036

                   тел. 5-15-79                                                                                                                  в ПАТ «Банк» Київська Русь” м. Богуслав

ПОСТАНОВА

Звіту Президії Богуславської районної ради

Профспілки працівників освіти

про проведену роботу з листопада 2012 по листопад 2013 року

«27» листопада 2013 року                                                                                                        м. Богуслав

Заслухавши та обговоривши звіт голови ради районної організації профспілки працівників освіти за період з листопада 2012 року по листопад 2013 року збори відзначають, що за звітний період президія районної організації профспілки, дотримуючись Статуту галузевої профспілки, спрямувала свою роботу на вирішення питань соціального захисту, економічних інтересів працівників освіти району. Представляючи інтереси працівників освіти району, президія районної ради співпрацювала з органами державної влади, депутатами обласної та Верховної рад стосовно виконання ст..57 Закону України «Про освіту». На сьогоднішній день в повному обсязі виплачуються кошти за вислугу років, оздоровчі. Відсутня заборгованість по виплаті заробітної плати. ... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: adminbogv | Дата: 28.11.2013

Рада Київської обласної організації Профспілки на своєму засіданні
21 листопада 2013 року заслухала планове питання "Про роботу Ставищенської районної організації Профспілки з фінансово-господарської діяльності”.
Відзначено, що районна організація здійснює фінансово-господарську діяльність на підставі Закону України " Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності”, Статуту галузевої Профспілки, інших нормативних документів.
На протязі останніх років облік та звітність організаційна ланка здійсню через комп’ютерну бухгалтерську програму "Профбаланс”. ... Читати далі »
Переглядів: 305 | Додав: adminbogv | Дата: 22.11.2013

У Міністерстві освіти і науки затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2014 році.
Відповідно до календарного плану, зовнішнє незалежне оцінювання абітурієнтів у 2014 році розпочнеться 3 червня та триватиме до 27 червня. За цей час майбутні вступники зможуть скласти від 1 до 4 тестів ЗНО з 11 навчальних предметів.
Розпочне програму ЗНО-2014 тест з іноземних мов. Абітурієнти традиційно зможуть обирати для складання одну з європейських мов: англійську, німецьку, французьку або іспанську.
Обов’язкове тестування з української мови і літератури, враховуючи кількість випускників у наступному році, буде проведено впродовж двох тестових днів - 5 та 6 червня відповідно.
10 червня майбутні абітурієнти матимуть можливість скласти тест ЗНО з російської мови.
12 червня відбудеться одне з наймасовіших тестувань з математики. Цього року в Українському центрі оцінювання якості освіти вирішено провести ЗНО з математики впродовж однієї сесії. ... Читати далі »
Переглядів: 284 | Додав: adminbogv | Дата: 15.11.2013

Голова ФПУ Ю.М. Кулик спільно з головами всеукраїнських профспілок працівників бюджетної сфери звернувся до Міністра соціальної політики України Н.Ю. Королевської та Міністра фінансів України Ю.В. Колобова з проханням провести зустріч за їх особистою участю, на якій обговорити питання підвищення оплати праці працівників галузей бюджетної сфери з 1 грудня 2013 року.
... Читати далі »
Переглядів: 324 | Додав: adminbogv | Дата: 15.11.2013

Подаємо для інформування організаційних ланок та використання у роботі лист Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об'єднань профспілок на національному рівні до Міністерства соціальної політики України про рішення за підсумками наради не погоджувати проект постанови Кабінету Міністрів України «Про вдосконалення умов оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери».
... Читати далі »
Переглядів: 286 | Додав: adminbogv | Дата: 11.11.2013

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 18 19 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz