КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Богуславська районна організація
Меню сайту

Форма входу


Пошук

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 22:49

Головна » 2014 » Березень » 17 » Європейський комітет профспілок освіти підтримує освітян України
11:41
Європейський комітет профспілок освіти підтримує освітян України

Європейський комітет профспілок освіти із величезним занепокоєнням спостерігає за розвитком подій в Україні, – йдеться у листі європейського директора Комітету Мартіна Рьомера до Голови Профспілки працівників освіти і науки України Георгія Труханова.

ЄКПО підтримали проект угоди про партнерство між Україною та ЄС як засіб більш тісної співпраці і необхідний крок для реформи економіки України.

Також Європейський комітет профспілок освіти наголошує, що у жодному разі будь-які політичні суперечки не можуть виправдати використання урядом зброї проти власних громадян. І сподівається, що мирне рішення політичної кризи буде знайдено вчасно.
Голові Профспілки працівників освіти і науки України
Георгію Труханову
Брюссель

Шановний Георгій!
Я вдячний вам за останню інформацію та фотографії, які ви надіслали нам.
Ми в ЄКПО із величезним занепокоєнням спостерігаємо за розвитком подій в Україні. Нас переповнювало почуття огиди і жаху, коли ми бачили, що у протестуючих навмисно стріляли, їх били, принижували та ув'язнювали. У жодному разі будь-які політичні суперечки не можуть виправдати використання урядом зброї проти власних громадян.
Останні 3 місяці показали, що зміна політичного клімату, подальший розвиток демократії та економічної прозорості в Україні є необхідними для побудови щасливого та процвітаючого майбутнього для всіх українців. Водночас, попереду ще важка робота. Нам дуже шкода бачити, що результатом протистоянь стала пожежа у Будинку профспілок у Києві. Це надзвичайна втрата та перепона не тільки для вашої щоденної профспілкової роботи, але і для ваших можливостей здійснювати свій внесок у відновлення України як демократичної держави.
Як вам відомо, ми підтримали проект угоди про партнерство між Україною та ЄС як засіб більш тісної співпраці і необхідний крок для реформи економіки України. Економіка України досі знаходиться у підвішеному стані та існує висока ймовірність дефолту. Ми сподіваємося, що мирне рішення політичної кризи буде знайдено вчасно.
Ми всі глибоко співчуваємо та оплакуємо загибель мирних демонстрантів.
Будь ласка, передайте наші співчуття, підтримку і солідарність членам Профспілки.

З повагою
Мартін Рьомер
Європейський директор ЄКПО

Переглядів: 300 | Додав: adminbogv | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz