КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Богуславська районна організація
Меню сайту

Форма входу


Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 12:27

Головна » 2012 » Березень » 29 » Гуманна педагогіка з перших вуст: авторський семінар педагога-новатора Шалви Амонашвілі
23:49
Гуманна педагогіка з перших вуст: авторський семінар педагога-новатора Шалви Амонашвілі
                                                       «…Жодна наука не змусить посміхатися учителя на уроці, а лише – любов до дитини…» Ш. Амонашвілі 

  З 26 березня 2012 р., у Національному педагогічному університеті імені М.П. Драгоманова розпочав роботу авторський 5-денний семінар академіка  Російської академії освіти, професора, доктора психологічних наук, іноземного члена Академії Педагогічних Наук України, президента Міжнародного  Центру Гуманної Педагогіки Шалви Амонашвілі.

 Послухати видатного педагога з’їхалося понад 500 освітян з усієї України, адже авторський семінар Ш.О. Амонашвілі – це можливість поглиблено  ознайомитися з гуманною педагогікою з перших вуст. 
[ ?]
   На великій сцені університету під час першого дня семінару Шалва Олександрович провів майстер-класи у вигляді відкритих уроків з київськими учнями. 

 Видатний педагог-новатор у віртуозній, захоплюючій формі поділився своїми знаннями, досвідом та, найголовніше, – неповторною енергетикою глибокої любові до дітей. 

  Лекція педагога «Душа небесного походження» – натхненна, філософська, спонукає до роздумів. Розподіл її на сегменти, дозволив учасникам глибше зрозуміти виголошене,  зробити висновки щодо своєї роботи та ставлення до дитини. 

  Робота розрахована на п’ять днів і включатиме лекції, імпровізації, живе спілкування та практичні завдання для учителів. У семінарі також візьме участь Ніорадзе Валерія  Гівіївна, доктор педагогічних наук, професор та багаторічна супутниця та однодумниця Шалви Амонашвілі. 

 Для довідки
 Система виховання та навчання Амонашвілі – «педагогіка цілісного життя дітей і дорослих» – будується на началах гуманності та віри в дитину, на основі виховання творчістю, співробітництва педагогів із дітьми.
 Завдання школи – опираючись на всю повноту дитячого життя, надати йому культурних форм саморозвитку, перетворити шкільні заняття в «уроки щастя життя», пізнання, спілкування, дорослішання. 


                                                                                                                                        За матеріалами прес-служби Профспілки працівників освіти і науки України
Переглядів: 434 | Додав: adminbogv | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz