КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Богуславська районна організація
Меню сайту

Форма входу


Пошук

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:24

Головна » 2011 » Листопад » 24 » ЗВІТ Президії та ради Богуславської районної організації Профспілки працівників освіти
22:06
ЗВІТ Президії та ради Богуславської районної організації Профспілки працівників освіти

ЗВІТ

Президії та ради Богуславської районної організації

Профспілки працівників освіти

 

23 листопада 2011 р.                                                                                 м.Богуслав

 

Заслухано та обговорено звіт голови ради районної організації профспілки працівників освіти Письменного В.В. за період з грудня 2010 року по листопад 2011 року. Збори відзначають, що за звітний період президія районної організації профспілки, дотримуючись Статуту галузевої профспілки, спрямувала свою роботу на вирішення питань соціального захисту, економічних інтересів працівників освіти району. Представляючи інтереси працівників освіти району, президія районної організації профспілки  співпрацювала з органами державної влади, депутатами обласної та Верховної рад стосовно виконання ст.57 Закону України "Про освіту”. На сьогоднішній день в повному обсязі виплачуються кошти за вислугу років, оздоровчі. Відсутня заборгованість по виплаті заробітної плати, за курсову перепідготовку, виплата відпускних виплачується помісячно.

Не вирішено питання виплати коштів педагогічним працівникам за сумлінну працю та зразкове виконання посадових обовязків. У 2011 році не вирішено питання безкоштовного підвозу 41 педпрацівників у сільські навчальні заклади.

Знята доплата керівникам та заступникам керівників навчальних закладів, керівникам методобєднань.

Вирішено питання виплати оздоровчих непедагогічним працівникам навчальних закладів. Запроваджена рейтингова система оцінювання якості роботи навчальних закладів.

Президія районної організації профспілки здійснювала контроль за дотриманням чинного законодавства України про працю та виконання положень колективних договорів навчальних закладів та Угоди між відділом освіти та районною організацією Профспілки.

Певна увага приділена атестації педагогічних працівників, атестації робочих місць, проте робота в цьому напрямку повинна бути продовжена.

Особливою ланкою в діяльності голови ради районної організації профспілки була участь у роботі комісії по соціальному страхуванню з тимчасової втрати працездатності на посаді голови комісії, діяльність по вирішенню питань оздоровлення працівників освіти та членів їх сімей. Оздоровлено 44 працівники освіти: санаторії України – 6 путівок, санаторій-профілакторій – 21 путівка, через чорнобильський фонд – 17 путівок.

Президія районної організації працювала над організаційно – статуним укріпленням районної профспілкової організації.

Найболючішою та найважливішою проблемою роботи та діяльності районної  організації Профспілки є невелика кількість членів та первинних організацій Профспілки.

В той же час покращення потребує організація навчання профспілкового активу, культурно-масова та спортивна робота, спрямована на оздоровлення духовно-естетичних потреб членів профспілки.

Звітні збори ради районної організації

Профспілки працівників освіти постановляють:

1.     Роботу президії районної організації профспілки працівників освіти за звітний перід визнати задовільною.

2.     Президії районної організації профспілки, первинним організаціям:

-         головну увагу зосередити на захисті трудових, соціально – економічних прав та інтересів членів профспілки, створенні системи мотивацій членства у профспілковій організації;

-         спільно з відділом освіти, міською Радою, керівниками навчальних закладів продовжувати роботу по забезпеченню стабільності розвитку освіти району;

-         вимагати від органів місцевої влади та місцевого самоврядування збільшення фінансування галузі на місцях, забезпечення дій статей Конституції України, Закону України "Про освіту” та інших законів, що гарантують соціально – економічний статус працівників освіти. Вимагати від Центрального Комітету профспілки, Міністерства освіти і науки розробки нової концепції оплати праці деяких категорій працівників галузі відповідно до виконуваної роботи.

Переглядів: 474 | Додав: adminbogv | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz