КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Богуславська районна організація
Меню сайту

Форма входу


Пошук

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 04.05.2024, 13:12

Головна » Архів матеріалів

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України ознайомився з проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо удосконалення окремих положень соціальної політики)», що розроблений Кабінетом Міністрів України, і висловлює рішучий протест намірам звузити трудові права педагогічних та інших працівників навчальних закладів та установ освіти.

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спрямував лист до Виконуючого обов’язки Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова щодо недопущення прийняття змін до чинного законодавства, які порушують трудові та соціальні права освітян. ... Читати далі »

Переглядів: 375 | Додав: adminbogv | Дата: 15.04.2014

Надбавки педагогічним працівникам і працівникам бібліотек, які були встановлені до цього часу у розмірі до 20% і 50% відповідно, не скасовуються - зазначені виплати у 2014 році при внесенні змін до бюджету скорочені не були.
Так, педагогічним працівникам дошкільних, позашкільних, загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладів, вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації, інших установ і закладів незалежно від їх підпорядкування буде виплачуватися надбавка у розмірі до 20% посадового окладу (ставки заробітної плати).
Працівникам державних і комунальних бібліотек, які провадять культурну, освітню, інформаційну, науково-дослідну, методичну діяльність, надбавка виплачуватиметься у розмірі до 50% посадового окладу (ставки заробітної плати). ... Читати далі »

Переглядів: 356 | Додав: adminbogv | Дата: 07.04.2014

Актуальні питання захисту соціально-економічних прав та інтересів працюючих, пріоритетні завдання профспілок по досягненню дотримання принципів соціальної справедливості у поточній ситуації були у центрі уваги учасників засідання Президії Федерації профспілок України, що відбулось 27 березня у Києві.
Президія ФПУ обговорила проект Постанови Ради ФПУ «Про завдання профспілок щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів працюючих у сучасних умовах». ... Читати далі »

Переглядів: 399 | Додав: adminbogv | Дата: 03.04.2014

Президія обласної організації Профспілки рішуче засуджує будь-які спроби дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні та зазіхань на територіальну цілісність нашої країни з боку Російської Федерації і висловлюють рішучий протест таким діям.
Україна є суверенною, незалежною державою і будь-яке втручання у її внутрішні справи недопустимі.
Тому сьогодні, як ніколи, необхідне єднання всієї української нації, та освітян зокрема, задля захисту суверенітету та територіальної цілісності Української держави. ... Читати далі »

Переглядів: 333 | Додав: adminbogv | Дата: 25.03.2014

17 березня під час обговорення заходів економії в Кабінеті Міністрів України досягнуто розуміння щодо неприпустимості скорочення зарплат і збільшення навантаження вчителям та викладачам.

Міністерство освіти і науки запропонувало інші заходи економії бюджетних коштів, які б не порушували права та соціальні гарантії освітян. Детальний план оптимізації державних витрат буде оприлюднено.

Переглядів: 359 | Додав: adminbogv | Дата: 25.03.2014

ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, підтримуючи програмні завдання Кабінету Міністрів України щодо створення передумов для всебічної модернізації держави на європейських засадах, запобігання зниженню рівня життя, відновлення у державі законності, посилення правового захисту громадян, забезпечення безумовного дотримання прав громадян на отримання якісної освіти, припинення практики необґрунтованого закриття шкіл, висловлює глибоку стурбованість окремими заходами, запропонованими Міністерством фінансів у пропозиціях до проекту Плану заходів з реалізації Програми діяльності Кабінету Міністрів України, оприлюднених у засобах масової інформації.

Свій протест ЦК Профспілки виклала у листі, направленому до Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка та Міністра освіти і науки України С.М. Квіта. ... Читати далі »

Переглядів: 343 | Додав: adminbogv | Дата: 18.03.2014

Європейський комітет профспілок освіти із величезним занепокоєнням спостерігає за розвитком подій в Україні, – йдеться у листі європейського директора Комітету Мартіна Рьомера до Голови Профспілки працівників освіти і науки України Георгія Труханова.

ЄКПО підтримали проект угоди про партнерство між Україною та ЄС як засіб більш тісної співпраці і необхідний крок для реформи економіки України. ... Читати далі »

Переглядів: 303 | Додав: adminbogv | Дата: 17.03.2014

ЦК Профспілки спрямував лист до Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка з проханням вжити заходів для забезпечення трудових прав освітян.

Це насамперед, стосується оплати їхньої праці з дотриманням вимог статті 6 Закону України «Про оплату праці» та статті 96 Кодексу законів про працю України щодо встановлення розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС на рівні, що перевищує мінімальну заробітну плату.
... Читати далі »
Переглядів: 335 | Додав: adminbogv | Дата: 13.03.2014

4 березня 2014 року відбулася прес-конференція нового керівництва Міністерства освіти і науки України на тему «Нові кроки в освітній політиці України».

Як повідомляє прес-служба Міністерства освти, у ній взяли участь міністр освіти і науки України Сергій Квіт, перший заступник міністра Інна Совсун, заступник міністра Павло Полянський.
... Читати далі »
Переглядів: 359 | Додав: adminbogv | Дата: 13.03.2014

Позиція Профспілки працівників освіти і науки України полягає в тому, що в Україні має встановлюватися реальний прожитковий мінімум.

На його основі має затверджуватися розмір мінімальної заробітної плати, а І тарифний розряд Єдиної тарифної сітки встановлюватися на рівні, що перевищує розмір мінімальної заробітної плати.
... Читати далі »
Переглядів: 343 | Додав: adminbogv | Дата: 13.03.2014

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 »
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz